Webshop Keurmerk

Vloerbedekking

Helaas, uw selectie levert geen resultaten op.

U kunt op een ander woord zoeken.

Bent u op zoek naar een specifiek product? In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen om te kijken of wij u mogelijk kunnen helpen.

Aantal per pagina: 15 30 75 150

Bij vloerbedekking kopen zijn er veel mogelijkheden. Je kunt denken aan laminaat kopen, vinyl kopen, of wil je liever tapijt of een pvc vloer kopen? Een karpet of mooi modern vloerkleed? Bij Coppens Warenhuis kun je het allemaal vinden. Een droogloopmat snijden we netjes voor u op maat. Zo komen er geen vieze afdrukken op uw mooie vloer. Ook standaard maten deurmatten van verschillende materialen kun je vinden bij Coppens Warenhuis op de vloerenafdeling. Een grote keuze tapijt per strekkende meter, deze wordt eventueel vakkundig gelegd door een stoffeerder van Coppens Warenhuis. Trap bekleden is hier ook een mogelijkheid. Bij elke vloerbedekking heeft Coppens Warenhuis eventueel de juiste ondervloer.


Natuurlijk krijgt u ook het juiste advies als u zelf een vloer wil leggen. Wellicht komt u dan in aanmerking voor een mooie korting. Bij Coppens Warenhuis bent u voor elke vloer aan het juiste adres. Zowel voor binnen als voor buiten. Voor buiten heeft Coppens namelijk veel soorten kunstgras. Ook zijn hier meerdere kleuren mogelijk. 
Kom eens kijken op de vloerenafdeling van Coppens Warenhuis en verbaas u over het grote aanbod vloeren.


Betalen en verzenden
Op de hoogte van alle acties en aanbiedingen? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief
Lagenheuvelstraat 11 - 5408 RJ Volkel - Tel: (0413) 27 29 14 - info@coppenswarenhuis.nl
Webdesign & webwinkel by WHITE