Webshop Keurmerk

Kerst artikelen kopen?

Helaas, uw selectie levert geen resultaten op.

U kunt op een ander woord zoeken.

Bent u op zoek naar een specifiek product? In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen om te kijken of wij u mogelijk kunnen helpen.

Aantal per pagina: 15 30 75 150

Als het vroeger donker wordt krijgen we zin om het gezellig te maken in huis. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de kerstspullen van zolder halen. Elk jaar is het leuk om nieuwe kerstartikelen er bij te kopen. Nieuwe kerstballen in een mooie kleur, kerstdecoratie of andere mooie woonaccessoires met een kersttintje. Met lampjes, glitters en allerlei leuke accessoires proberen we een gezellige sfeer te creŽren in huis.

Een kerstboom versieren met kerstslingers, kerstdecoratie en kerstballen is leuk, begint of eindigt u met de kerstboompiek? Komt er nog een kerststal bij uw kerstboom staan? Ieder geeft sfeer op eigen manier. Echte kaarsen of kaarsen die licht geven met behulp van een batterij. Deze kunnen ook goed geplaatst worden in een mooie lantaarn.

LED-verlichting met mooie warme gloed zie je niet alleen binnenshuis, maar ook in steeds meer tuinen. Sfeervolle kerstverlichting in donkere dagen. Bij Coppens warenhuis vindt u elk jaar een sfeervolle kerstshow in een speciaal hiervoor ingerichte showhal. Hier kunt u inspiratie op doen en vindt u de nieuwste trends.

Betalen en verzenden
Op de hoogte van alle acties en aanbiedingen? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief
Lagenheuvelstraat 11 - 5408 RJ Volkel - Tel: (0413) 27 29 14 - info@coppenswarenhuis.nl
Webdesign & webwinkel by WHITE