Webshop Keurmerk
Belform Bank Loop 1,5 zits pg:D Stof
Bekijk grotere afbeelding

Belform Bank Loop 1,5 zits pg:D Stof

€ 559,00 € 620,00
Gratis verzending
Prijs incl. 21% BTW
Artikelid
0207loop2
Materiaal
Stof
Kleur
Lichtgrijs
excl. € 75.00 verzendkosten
GRATIS VERZENDING
Vanaf € 1.249,99 (type 6)
GRATIS BEZORGING
binnen regio Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven vanaf € 500,00
LEVERTIJD
8 tot 12 weken
Omschrijving sluiten

1,5 Zits bank Loop. Inclusief instelbare hoofdsteun. Medium hardheid, koudschuim HR35 in zitting. Uitgebreide mogelijkheden met o.a. ingebouwde relaxfunctie, hoekelement, ottomane, grote of kleine chaise longue voetenbank enz.
Leverbaar in diverse stoffen ( niet mogelijk in kunstleder of leder. )

Onderhoudsvoorschrift sluiten

Om lang van uw meubel te kunnen genieten is het raadzaam om regelmatig uw meubel te stofzuigen. Gebruik hiervoor het mondstuk dat bedoeld is voor meubelen en let erop dat hier geen uitstekende delen of bramen aan zitten, dit om beschadigingen te voorkomen. Zorg ervoor dat u altijd met de vleug van de stof mee werkt. 
Verder is het microvezel raadzaam om af en toe met een klamme vochtige niet pluizende, schone doek uw meubel af te nemen. Het doel van deze reiniging is het verminderen van kleverige vuildeeltjes zoals lichaamszouten en vetten die zich aan de stof kunnen hechten. Enkele tips voor het onderhoud van uw meubel: - Om verkleuring te voorkomen plaatst u uw meubel niet in direct zonlicht of bij een warmtebron. - Zorg ervoor dat, mocht u uw meubel vochtig gereinigd hebben, uw meubel goed droog is voor u weer plaats neemt. - Vaste substantie gemorst: Direct met een lepel verwijderen. Daarna droogdeppen met een tissue of schone doek. Druk zo min mogelijk in de vezel en werk altijd van buiten naar binnen. - Vloeibare substantie gemorst: Direct deppen met tissue of schone theedoek. Niet gaan wrijven omdat u dan de vloeistof vaak in de vezel duwt. Eventueel met een licht vochtige, schone doek deppen en deze behandeling herhalen tot de vlek weg is. - Coppens warenhuis heeft diverse producten in het assortiment om uw meubelen te onderhouden, beschermen en te reinigen. Vraag ernaar in de winkel.

Betalen en verzenden
Op de hoogte van alle acties en aanbiedingen? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief
Lagenheuvelstraat 11 - 5408 RJ Volkel - Tel: (0413) 27 29 14 - info@coppenswarenhuis.nl
Webdesign & webwinkel by WHITE